• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Zwart-wit deurposters

Zwart-wit deurposters geven je favoriete foto een retro uitstraling, in stijl. De omzetting naar zwart-wit kost slechts € 2,50 en je kunt dit erg makkelijk zelf doen in stap 2 van de besteltool. Je kunt je eigen foto omzetten naar zwart-wit, maar ook een afbeelding uit onze collectie. Je kunt de deurposter voordelig bestellen op PimpJeDeur.nl. Hij wordt al binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden.

Eenvoudig zwart-wit deurposters maken

Wil je graag een zwart-wit deurposter in huis hebben? Maar heb je geen zwart-wit foto of weet je niet precies hoe je deze bewerking uitvoert? Dan hebben wij de oplossing. Bij het bestellen van een deurposter kun je zelf met één klik de fotobewerking uitvoeren. De omzetting naar zwart-wit kost je slechts € 2,50. Een groot voordeel is ook dat je deze bewerking kunt uitvoeren bij zowel foto’s die je zelf aanlevert als bij een foto die je kiest uit onze galerij. Er zijn bijna 150 afbeeldingen in onze collectie die je kunt bestellen en omzetten naar zwart-wit. Dus als je denkt dat je zelf niet een foto hebt die leuk genoeg is, zit er altijd wel een afbeelding uit onze collectie bij die past bij jou. Zo heb je altijd een foto die je kunt omzetten naar zwart-wit. De zwart-wit deurstickers zullen opvallen bij gasten, die het erg leuk vinden. Je hoeft ze niet alleen op deuren te plakken, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook op een koelkast of kast, zolang ze maar op een vlakke ondergrond worden geplakt. 

Zwart-wit deurposters in huis halen

Als je een leuke foto hebt uitgezocht kan het bestellen beginnen. Je kiest het formaat dat bij jouw deur of (koel)kast past. Daarna kun je de afbeelding de zwart-wit tinten geven. Dit is een van de fotobewerkingen. Een andere bewerking is de omzetting naar sepia tinten. Dit geeft ook een vintage uitstraling. Nadat je een keuze hebt gemaakt kun je de bestelling afronden. Na de bestelling wordt het product binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd. De verzendkosten bedragen €5,95.

Wacht niet langer en bestel een zwart-wit deurposters op PimpJeDeur.nl!

Direct bestellen