• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Deursticker toilet

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze deurposter formaten:

Gebruik kortingscode DEUR70 en ontvang direct 70% KORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 70% KORTING

Deurstickers kunnen elke ruimte opvrolijken. Ook het toilet! Deze kleine ruimte is vaak moeilijk te decoreren, maar met een sticker toiletdeur pimp je toilet tot een indrukwekkend geheel. Op de deur kun je elke gewenste foto laten afdrukken. Een vakantiefoto bijvoorbeeld. Zo waan je je elke dag opnieuw in de pittoreske straatjes van Spanje of Italië. Daarnaast kun je kiezen voor een natuurlijke afbeelding zoals een prachtig gebergte of een indrukwekkend meer. Het uitzicht met een sticker toiletdeur zorrgt ervoor dat de wc nooit meer hetzelfde zal zijn!

Deursticker toilet

De toilet bevindt zich vaak in een kleine ruimte. Aan de decoratie van deze ruimte wordt meestal niet veel aandacht besteed. Dat is zonde, want je maakt wel elke dag gebruik van de ruimte. Een leuke oplossing om je wc op te vrolijken is de deursticker toilet. Door de deur te voorzien van een deursticker toilet met afbeelding naar keuze geniet je vanaf de wc van het uitzicht dat je altijd al gewild hebt. De deurposters van Pimpjedeur.nl worden op maat gemaakt. Er zijn stickers in allerlei soorten en maten. Het hoogwaardig pvc waarvan de deurstickers gemaakt zijn wordt bedrukt met speciaal geprepareerde inkten. De afdruk is waterbestendig en uv-bestendig. De achterkant van de deursticker toilet is zelfklevend en dus gemakkelijk op te plakken. Je hoeft hiervoor geen ervaren klusser te zijn. Door het formaat van de sticker raden wij wel aan om de klus gezamenlijk te klaren. Met z’n tweeën gaat dit toch een stuk gemakkelijker.

WC pimpen

Wil jij jouw wc pimpen? Een wc pimpen was nog nooit zo makkelijk en goedkoop. Bij Pimpjedeur.nl streven we altijd naar de beste kwaliteit. Op onze website bieden we daarom een grote collectie van professionele foto’s aan. Uit deze collectie kun jij je favoriete foto kiezen om af te laten drukken op een deursticker. Maar het is uiteraard ook mogelijk om je eigen foto naar ons op te sturen. Onze collega’s controleren altijd de kwaliteit van de ingezonden foto, om er zeker van te zijn dat het eindresultaat naar wens is. Op die manier houden we de kwaliteit van onze producten hoog. Daarnaast kun je bij ons de beste service verwachten. Heb je nog vragen of opmerkingen over de sticker toiletdeur? Dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je problemen op te lossen. Wees er snel bij en laat je wc pimpen met een wc deursticker!

Direct bestellen