• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Deurposter
70% Korting
Al vanaf € 26,98
Deurposter
70% Korting
Al vanaf € 26,98
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, binnen 3 werkdagen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • UV- en waterbestendige print
  • Opnieuw te gebruiken
Bestel nu je deurposter met 70% korting

Deurstickers voor toilet

Iedereen heeft thuis één of meerdere toiletten. Deze kleine ruimte is lastig in te richten en is daarom ook vaak nogal saai en eentonig ingericht. Met de deurstickers voor het toilet kun je ook deze ruimte een opfrisser geven. Een wc pimpen is dan ook een fluitjes van een cent als je gebruik maakt van onze wc deur sticker. Deze deurposter voor het toilet bestel je snel en gemakkelijk bij PimpJeDeur!

wc pimpen met een deursticker

Je wc pimpen komt misschien niet als eerste gedachte bij je op als je denkt aan wanddecoratie. Een deursticker voor jouw toilet kan echter een boost geven aan je interieur. De toilet deursticker is namelijk helemaal naar eigen smaak te ontwerpen. Bovendien zijn de deurstickers voor het toilet van hoge kwaliteit, waardoor deze lang meegaan. De toilet sticker voor de deur is dan ook een erg duurzaam product waar je nog jaren profijt van kan hebben. Bij PimpJeDeur ben je bovendien altijd zeker van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Dit geldt ook voor onze deursticker voor het toilet.

Deurposter voor het toilet

Een deurposter voor het toilet is in verschillende formaten verkrijgbaar. In de besteltool kun je zelf aangeven wat voor formaat deurposter je wilt bestellen. Doordat je zelf een formaat aan kunt vinken, ben je er zeker van dat deze bij jouw formaat deur past. Naast de deurstickers voor het toilet kun je in onze besteltool ook andere handige extra’s bestellen. Hierbij kun je onder andere denken aan een rakel en vilt, waarmee je de deurposter gemakkelijk en snel op kunt plakken.

In de besteltool kun je ook kiezen voor de professionele fotocontrole. Niet elke foto is geschikt om gebruikt te worden op een groot formaat. Dit kan komen door de scherpte of kwaliteit van de foto. Met deze fotocontrole kijken onze professionals naar de foto en laten zij jou weten als de foto ongeschikt is. Door voor een professionele fotocontrole te kiezen, ben je er altijd zeker van dat jouw foto geschikt is om afgedrukt te worden als deursticker wc. Tot slot heb je de mogelijkheid om tussen verschillende filters voor de wc deurstickers te kiezen. Met deze filters kun je de deurposter voor toilet nog verder personaliseren, zodat deze geheel naar smaak is.

Deursticker voor jouw wc

Jij weet zelf als beste wat voor foto bij jouw toilet past, daarom kun je ook zelf bepalen wat voor deursticker jij voor jouw toilet bestelt. Om je alvast wat inspiratie te geven voor het maken van de wc deurstickers hebben we alvast wat mogelijke opties opgesomd. Zo kun je kiezen om een grappige afbeelding op deursticker voor toilet te laten bedrukken. Je kunt het echter ook over een andere boeg gooien en de deurposter voor het toilet bedrukken met een foto die aansluit op de rest van het interieur. Elke woning heeft zijn eigen stijl en inrichting, maar we vergeten vaak dat het kleinste kamertje hier ook prima in meegenomen kan worden. Een wc sticker voor de deur laten bedrukken met een mooi landschap kan ook een interessante optie zijn. Op die manier waan je je elke keer in fijne sferen als je naar het toilet gaat. Wij laten het aan jou over om een keuze te maken tussen de vele mogelijkheden. Voor meer inspiratie kun je overigens altijd een kijkje nemen tussen onze collectie met deurstickers. Deze collectie bestaat uit deurposters die voorgedrukt zijn en kunnen dienen als inspiratie. Mocht er een deursticker tussen zitten die je voor jouw toilet wil, dan kun je die meteen bestellen!

Eigen wc deurstickers bestellen

Mocht er nou geen geschikte sticker voor jouw toilet tussen onze collectie zitten, dan kun je natuurlijk altijd nog je wc pimpen door zelf een deurposter samen te stellen. Het samenstellen van een toilet deursticker is erg gemakkelijk. De eerste stap is het uploaden van de gewenste foto en het uitzoeken van het juiste formaat. Hierna kun je verder naar de tweede stap in het bestelproces; de extra opties. In deze extra opties kun je aanvinken wat voor handige accessoires je bij de toilet deursticker wilt ontvangen. Deze opties bestaan uit een rakel en vilt, een stanleymes, professionele fotocontrole en verschillende filters. Als de bestelling helemaal naar wens is kun je de deursticker voor jouw wc bestellen en kan het wc pimpen beginnen. Mocht je onverhoopt nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice!