• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Verstuurd binnen 4 werkdagen

Een moment geduld aub..

Deurstickers toilet

Deurstickers kunnen elke ruimte opvrolijken. Ook het toilet! Deze kleine ruimte is vaak moeilijk te decoreren, maar met een deursticker maak je zelfs van de wc ruimte een indrukwekkend geheel. Op de deur kun je elke gewenste foto laten afdrukken. Een vakantiefoto bijvoorbeeld. Zo waan je je elke dag opnieuw in de pittoreske straatjes van Spanje of Italië. Daarnaast kun je kiezen voor een natuurlijke afbeelding zoals een prachtig gebergte of een indrukwekkend meer. Het uitzicht vanaf de wc zal nooit meer hetzelfde zijn!

De mooiste wc deurstickers

De toilet bevind zich vaak in een kleine ruimte. Aan de decoratie van deze ruimte wordt meestal niet veel aandacht besteed. Dat is zonde, want je maakt wel elke dag gebruik van de ruimte. Een leuke oplossing om je wc op te vrolijken is de deursticker. Door de deur te voorzien van een sticker met afbeelding naar keuze geniet je vanaf de wc van het uitzicht dat je altijd al gewild hebt. De deurposters van Pimpjedeur.nl worden op maat gemaakt. Er zijn stickers in allerlei soorten en maten. Het hoogwaardig pvc waarvan de deurstickers gemaakt zijn wordt bedrukt met speciaal geprepareerde inkten. De afdruk is waterbestendig en uv-bestendig. De achterkant is zelfklevend en dus gemakkelijk op te plakken. Je hoeft hiervoor geen ervaren klusser te zijn. Door het formaat van de sticker raden wij wel aan om de klus gezamenlijk te klaren. Met z’n tweeën gaat dit toch een stuk gemakkelijker.

Deursticker met foto naar keuze

Bij Pimpjedeur.nl streven we altijd naar de beste kwaliteit. Op onze website bieden we daarom een grote collectie van professionele foto’s aan. Uit deze collectie kun jij je favoriete foto kiezen om af te laten drukken op een deursticker. Maar het is uiteraard ook mogelijk om je eigen foto naar ons op te sturen. Onze collega’s controleren altijd de kwaliteit van de ingezonden foto, om er zeker van te zijn dat het eindresultaat naar wens is. Op die manier houden we de kwaliteit van onze producten hoog. Daarnaast kun je bij ons de beste service verwachten. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je problemen op te lossen. Wees er snel bij en vrolijk je toilet op met een wc deursticker!

Direct bestellen