• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Verstuurd binnen 4 werkdagen

Een moment geduld aub..

Keukenkastjes opknappen met bestickering

Je kunt nu ook keukenkastjes opknappen met bestickering van PimpJeDeur.nl. Wij bieden namelijk niet alleen deurstickers aan voor op normale deuren, maar voor bijna alle soorten deuren. Je kunt jouw keukenkastjes opknappen met een deursticker met een eigen foto erop, maar je kunt er ook voor kiezen om een foto uit onze vaste collectie op af te laten drukken. Ontdek wat er mogelijk is en ga jouw keukenkastjes opknappen met bestickering!

Keukenkastjes pimpen met deurposters

Soms zijn keukenkastjes beschadigd of vind je ze simpelweg saai eruit zien. Dan komen onze deurposters goed van pas! Wij van PimpJeDeur.nl voorzien je van deurstickers van de beste kwaliteit. Hierbij heb je keuze uit twee soorten deurstickers:

  • een deursticker met eigen foto erop;
  • een deursticker met print uit onze vaste collectie.

Je kunt er dus voor kiezen om een eigen foto af te laten drukken op een deursticker. Hierbij kun je van alles erop af laten drukken! Kies jouw favoriete foto en het gewenste formaat en wij doen de rest.
Wanneer je liever een kant-en-klare print af laat drukken, weet je zeker dat je een print van goede kwaliteit heb en de afdruk scherp zal zijn.

Deurstickers laten maken bij PimpJeDeur.nl

Naast stickers voor op keukenkastjes, kun je voor bijna alle andere deur soorten een passende sticker laten maken. Je kunt de deur van je koelkast bestickeren, de gewone deuren in je huis én je garagedeur. Je kunt helemaal zelf het formaat kiezen. Verder kun je de poster gemakkelijk bevestigen, want deze is namelijk zelfklevend. Je bevestigt de poster in de volgende drie stappen:

  1. kies je positie;
  2. verwijder de folie aan de achterkant
  3. begin aan de bovenkant van de deur met het aanduwen.

Ook kun je de poster makkelijk herpositioneren wanneer deze niet perfect opgeplakt is. Onze deurstickers zijn schoon te maken met een doek en een sopje. Ben je uitgekeken op je deurposter? Dan kun je hem gemakkelijk verwijderen zonder de deur te beschadigen.
Wanneer je hebt besteld, wordt jouw persoonlijke deursticker binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Jouw deurposter wordt stevig verpakt, zodat hij onbeschadigd bij je thuis wordt bezorgd. De verzendkosten bedragen hierbij €5,95.

Bekijk snel de mogelijkheden en ga ook jouw keukenkastjes opknappen met bestickering naar keuze!

Direct bestellen