• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Deurposter
70% Korting
Al vanaf € 26,98
Deurposter
70% Korting
Al vanaf € 26,98
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, binnen 3 werkdagen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • UV- en waterbestendige print
  • Opnieuw te gebruiken
Bestel nu je deursticker met 70% korting

Keukenkastjes opknappen

Kunnen jouw keukenkastjes wel een opknapbeurt gebruiken, dan kun je kiezen voor de keukenkast stickers. Deze stickers voor de keukenkastjes kun je gebruiken om je oude keukenkastjes op te fleuren en weer helemaal up to date te maken. De stickers voor keukenkastjes zijn helemaal afgestemd op de keuken en zijn dan ook vanzelfsprekend water- en uv bestendig. Gemorst op de sticker voor keukenkast? Even schoonmaken en hij is weer als nieuw. Wanneer jij jouw keukenkastjes een nieuwe look wil geven, ben jij bij ons op het juiste adres!

Keukenkast stickers

De stickers voor een keukenkast zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als onze deurposters. Dit betekent dat de keukenkastjes stickers gemakkelijk op te plakken en te verwijderen zijn zonder dat er plakresten achterblijven. De keukenkast sticker kan dan ook meerdere malen gebruikt worden. Door dit kenmerk van de keukenkast stickers kun je er ook voor kiezen om meerdere stickers te bestellen en deze zo nu en dan af te wisselen. Als de stickers voor keukenkastjes smerig worden, dan kun je ze bovendien zelf gemakkelijk schoonmaken door er met een nat doekje overheen te gaan. De stickers voor de keukenkast zijn waterbestendig en zullen daarom geen nadeel ondervinden van deze poetsbeurt.

Stickers voor de keukenkastjes uitzoeken

De grootste vraag bij het maken van stickers voor keukenkastjes is; welke foto komt op de stickers. Bij PimpJeDeur kun je zelf kiezen welke afbeelding je op de keukenkast sticker laat bedrukken. Ben je helemaal gek van dieren, dan kun je sticker voor de keukenkast laten bedrukken met verschillende dieren. Zijn verre reizen meer jouw passie, dan kun je de meest exotische oorden af laten drukken op de stickers voor keukenkastjes. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar er zijn nog vele andere manieren om de keukenkast stickers naar eigen smaak te maken. Voor verdere inspiratie kun je ook altijd een kijkje nemen tussen onze eigen collectie met afbeeldingen. Op het internet kun je daarnaast ook per thema een heleboel mooie afbeeldingen vinden. Deze afbeeldingen kun je dan downloaden of kopiëren en in de besteltool uploaden. In deze besteltool kun je de sticker voor keukenkast dan nog verder ontwerpen. Hierbij kun je denken aan een kleurenfilter of extra handige accessoires.

Persoonlijke keukenkastjes stickers

Je keukenkastjes opknappen is natuurlijk hartstikke leuk, maar het is nog specialer als je dit kunt doen met behulp van je eigen ontworpen keukenkastjes stickers. Vind je het zelf lastig om te kiezen welke afbeelding(en) op de sticker(s) komt te staan, dan kun je ook je partner of kinderen laten beslissen. Bovendien hoef je niet steeds dezelfde keukenkast sticker opgeplakt te hebben. Onze stickers zijn ervoor gemaakt om zonder resten verwijderd te worden. Ben je uitgekeken op je keukenkast stickers, dan zijn deze snel en gemakkelijk te verwijderen ZONDER de deur te beschadigen. Doordat de stickers voor keukenkastjes scherp geprijsd zijn, is het niet meteen een deuk in het budget als je een paar nieuwe stickers aan wilt schaffen. Daar komt bij dat de stickers van hoge kwaliteit zijn en lang meegaan. Door ze te verwijderen en opnieuw op te plakken kun je blijven wisselen decoratie op de keukenkastjes. Mocht je nou per ongeluk op de keuken sticker kastjes morsen, dan is dit gemakkelijk schoon te maken met behulp van een sopje en wat water.

Sticker voor de keukenkast bestellen

Een sticker voor de keukenkast bestellen is erg snel en gemakkelijk met behulp van onze besteltool. In deze besteltool kun je jouw eigen foto uploaden en een formaat aangeven. In de tweede stap van het bestelproces kun je bovendien allerlei handige extra opties toevoegen. Ben je niet helemaal zeker of jouw foto geschikt is voor het formaat? Kies dan voor een professionele fotocontrole. Tijdens deze fotocontrole wordt gekeken of de foto scherp kan worden afgedrukt op de keukenkast stickers. Als dit niet het geval is, wordt er contact met je opgenomen. Met een professionele fotocontrole ben je er zeker van dat jouw foto op sticker een scherpe afdruk heeft. Als je verder nog vragen hebt over de keukenkast stickers kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en je verder helpen!

Keukenkastjes opknappen begint hier, bestel de keukenkast sticker vandaag nog!