• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Deurposter
70% Korting
Al vanaf € 26,98
Deurposter
70% Korting
Al vanaf € 26,98
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, binnen 3 werkdagen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • UV- en waterbestendige print
  • Opnieuw te gebruiken
Bestel nu je deursticker met 70% korting

Keukenkast stickers, de oplossing voor saaie kastjes

Je kunt nu ook keukenkastjes opknappen met bestickering van PimpJeDeur.nl. Wij bieden namelijk niet alleen deurstickers aan voor op normale deuren, maar voor bijna alle soorten deuren. Je kunt jouw keukenkastjes opknappen met een deursticker met een eigen foto erop, maar je kunt er ook voor kiezen om een foto uit onze vaste collectie op af te laten drukken. Ontdek alle keukenkast stickers en pimp je keukenkastjes met bestickering! Pimp nu snel je keukenkastjes! 

Keukenkast stickers maken

Soms zijn keukenkastjes beschadigd of vind je ze simpelweg saai eruit zien. Dan komen onze keukenkast stickers goed van pas! Wij van PimpJeDeur.nl voorzien je van deurstickers van de beste kwaliteit. Hierbij heb je keuze uit twee soorten deurstickers:

  • een deursticker met eigen foto erop;
  • een deursticker met print uit onze vaste collectie.

Je kunt er dus voor kiezen om een eigen foto af te laten drukken op een deursticker. Hierbij kun je van alles erop af laten drukken! Kies jouw favoriete foto op keukenkast sticker en het gewenste formaat en wij doen de rest.
Wanneer je liever een kant-en-klare print af laat drukken, weet je zeker dat jouw keukenkast stickers van goede kwaliteit hebt en de afdruk scherp zal zijn.

Pimp je keukenkastjes

Naast stickers voor op keukenkastjes, kun je voor bijna alle andere deur soorten een passende sticker laten maken, ideaal voor keukenkastjes pimpen. Je kunt de deur van je koelkast bestickeren, de gewone deuren in je huis én je garagedeur. Je kunt helemaal zelf het formaat kiezen. Verder kun je de poster gemakkelijk bevestigen, want deze is namelijk zelfklevend. Je bevestigt de poster in de volgende drie stappen:

  1. kies je positie;
  2. verwijder de folie aan de achterkant
  3. begin aan de bovenkant van de deur met het aanduwen.

Ook kun je de poster makkelijk herpositioneren wanneer deze niet perfect opgeplakt is. Onze deurstickers zijn schoon te maken met een doek en een sopje. Ben je uitgekeken op je deurposter? Dan kun je hem gemakkelijk verwijderen zonder de deur te beschadigen.
Wanneer je hebt besteld, wordt jouw persoonlijke deursticker binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Jouw deurposter wordt stevig verpakt, zodat hij onbeschadigd bij je thuis wordt bezorgd. De verzendkosten bedragen hierbij €5,95.

Bekijk snel de mogelijkheden en pimp je keukenkastjes met bestickering naar keuze!

Direct bestellen