• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Deurposter
70% Korting
Al vanaf € 26,98
Deurposter
70% Korting
Al vanaf € 26,98
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, binnen 3 werkdagen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • UV- en waterbestendige print
  • Opnieuw te gebruiken
Bestel nu je deurposter met 70% korting

Poster opplakken

Een poster plakken die je bij ons besteld hebt, is een simpel proces door de zelfklevende deurposter. Je hoeft zelf geen lijm of andere materialen aan te schaffen. Aan de achterkant van de deursticker zit zelfklevende folie met een lijmlaag. Het systeem om de poster plakken kost helemaal niets. Als je bij PimpJeDeur.nl een deurposter bestelt profiteer je van de lage prijs, de hoge kwaliteit, de eenvoudigheid van de deurposter plakken en de uitstekende service. Bestel dus snel jouw zelfklevende deurposter!

Hoe moet ik een poster opplakken?

Voordat je een deurposter kunt opplakken, moet je deze natuurlijk besteld hebben. Bij ons kun je stickers voor deuren krijgen die bedrukt zijn met je eigen favoriete foto of met een afbeelding uit onze collectie. Na de bestelling wordt jouw product al binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd. Als je de deur sticker eenmaal in huis hebt, kan het plakken beginnen. Eerst kies je jouw positie en de positie van de sticker. Als je denkt dat je klaar bent om te beginnen kun je de folie aan de achterkant verwijderen. Dan kun je de poster op de deur plakken. Aan de achterkant zit dan een lijmlaag met dotjes, in een noppenstructuur. Begin aan de bovenkant met aanduwen en ga steeds verder naar beneden, totdat de poster helemaal opgeplakt is. Het is zeer gemakkelijk om te plakken en de deursticker is herpositioneerbaar. Dit is vooral handig als je op het eerste gezicht nog niet tevreden bent. Als je wilt, kun je de zelfklevende deurposter er weer afhalen en opnieuw op de deur plakken, of natuurlijk op een andere plek. De stickers verwijderen van deuren is zowel voor de sticker als de deur schadevrij.

Deurposter zelfklevend bestellen

Je weet nu hoe je een deurposter moet opplakken. Als je nog geen deurposter zelfklevend besteld hebt, kun je dit nog bij ons doen. Je kunt je eigen favoriete foto gebruiken, of een foto uit onze galerij gebruiken. Het is maar net wat jij wilt. Ook kun je het formaat van de stickers aanpassen aan jouw deur of (koel)kast. Je kunt een deurposter zelfklevend voor deuren gebruiken om je eigen huis mee te decoreren, maar dit kan ook zakelijk. Zo kun je de werkplek ook wat opfleuren. Fotobewerkingen zijn mogelijk bij zowel je eigen afbeelding als een afbeelding uit onze collectie. Je kunt kosteloos tekst toevoegen of voor een kleine meerprijs de foto omzetten naar zwart-wit of sepia.

Ga nu snel je deurposter opplakken m.b.v. de deurposter zelfklevend en verblijd jezelf met de voordelen van PimpJeDeur.nl!

Direct bestellen