• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Koelkaststicker
30% Korting
Al vanaf € 34,97
Koelkaststicker
30% Korting
Al vanaf € 34,97
Onze voordelen
  • 24-uurs levering mogelijk
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Laat geen lijmresten achter!
  • Gemakkelijk aan te brengen
Bestel nu je koelkaststicker met 30% korting

Koelkast stickers

Maak van jouw standaard koelkast een uniek apparaat door hem te beplakken met koelkast stickers. De koelkast sticker wordt gemaakt van jouw eigen foto. Zo kun je jouw koelkast pimpen met een afbeelding naar keuze. De koelkaststickers zijn verkrijgbaar in uiteenlopende formaten en gemakkelijk aan te brengen. Zo tover je jouw koelkast om tot ware aanwinst in de keuken. Ontwerp en bestel hier een sticker koelkast van de beste kwaliteit!

Gepersonaliseerde koelkast sticker

Eén van de huishoudelijke apparaten die niet meer weg is te denken uit de keuken is toch wel een koelkast. Tegenwoordig kunnen wij eigenlijk niet meer zonder een koelkast en we gebruiken hem dan ook iedere dag. Je kunt koelkasten in diverse vormen, formaten en kleuren verkrijgen, maar heel mooi zijn ze over het algemeen niet. De standaard koelkasten zijn een groot opvallend blok in de keuken. Dit standaard uiterlijk kun je aanpassen met een gepersonaliseerde koelkast sticker. Je kunt dus een koelkast opknappen, waardoor het een echte aanwinst wordt in jouw keuken. Het leuke is dat je de stickerfolie kunt bedrukken met een foto naar jouw keuze. Kort gezegd, ontwerp je op PimpJeDeur jouw eigen koelkast folie. Op deze manier haal je zowel een persoonlijk als uniek product in huis. Er zal niemand zijn die precies dezelfde foto op de koelkast heeft hangen. Naast een zelfgemaakt foto kun je ook een afbeelding van internet of een social media kanaal uploaden. Zelfs het uploaden van een creatie die je in een grafisch programma hebt gemaakt, behoort tot de mogelijkheden.

Jouw koelkast beplakken met foto

De persoonlijke frigo stickers worden gemaakt van zelfklevend vinylfolie. Deze folie heeft een specifieke lijmlaag met een soort van noppenstructuur. Door de plakzijde is een koelkast bestickeren in een handomdraai geregeld. Voor het aanbrengen van de sticker raden wij een rakel met vilt aan. Deze materialen kun je, indien gewenst, met de sticker meebestellen. Dit kun je in stap 2 ‘Extra opties’ in het bestelproces aangeven. Je kunt een koelkast plakfolie eenvoudig aanbrengen. De zelfklevende folie maakt het zelfs mogelijk om de plakfolie koelkast eenvoudig te verwijderen of te herpositioneren. Op het moment dat jij niet helemaal tevreden bent met de manier waarop de ijskast stickers hangen, kun je deze dus eenvoudig lostrekken en opnieuw opplakken. Bij verwijdering laat de folie geen lijmresten achter en wordt jouw koelkast niet beschadigd. Daarnaast zijn de koelkast stickers van vinyl materiaal eenvoudig schoon te maken. Is er dus per ongeluk geknoeid of heeft er iemand met vieze handen aan de sticker gezeten? Dan is dit geen probleem. De koelkaststicker wordt afgewerkt met een waterafstotende coating. Hierdoor kun je jouw sticker eenvoudig schoonmaken met een doek en een sopje.

Personaliseren van koelkaststickers

Een koelkast beplakken met plakfolie die jij zelf hebt ontworpen, doe je al in een handomdraai via PimpJeDeur.nl. Op onze site is het ontwerpen van de sticker net zo eenvoudig als de koelkast deur beplakken. In drie simpele stappen kun je jouw koelkast stickers bestellen. De eerste stap is de lastigste stap in het gehele bestelproces. Dit is namelijk het kiezen van de foto die op de sticker wordt geprint. Wellicht heb je zelfs hulp nodig om een keuze te maken tussen al jouw foto’s. Zowel een foto van jouw huisdier, gezinsfoto als natuurfoto zijn een prachtige manier om jouw koelkast te versieren. Voor wat inspiratie verwijzen we jou ook graag naar onze collectie met deurstickers. Deze stickers zijn onder meer geschikt om oude koelkasten mee te decoreren. Mocht je dus geen eigen foto hebben, kun je kiezen voor een beeld uit onze collectie. De tweede stap is het kiezen van een geschikt formaat. Een koelkast beplakken met folie komt redelijk precies. Meet dus van tevoren goed hoe groot jouw koelkast is en maak daarna de keuze voor een formaat. Je hebt de keuze uit afmetingen vanaf 60 x 90 centimeter. Je hebt bij PimpJeDeur.nl dus de keuze uit koelkast stickers tafelmodel tot en met XXL voor de grote Amerikaanse koelkasten. Zelfs voor een koelkast met ijskast erboven of onder vind je een sticker in een geschikt formaat. De derde en laatste stap bestaat uit eventuele extra opties die je op de koelkaststickers toe kunt passen. Denk hierbij aan een sepia of zwart-wit kleurenfilter. Daarnaast kun je ook een fotocontrole aanvragen. Dit houdt in dat de geüploade foto wordt gecontroleerd op kwaliteit, kleur en pixels. Kortom, de verschillende mogelijkheden tot personalisatie zorgen dat jij een unieke en perfecte decoratie in huis haalt. Voor deze sticker kun jij een haarscherpe afdruk met hoge kleurintensiteit verwachten.

Jouw koelkast pimpen en meer

Naast een oude koelkast renoveren, kun je ook stickers bestellen om op de keukenkastjes of garagedeur te plakken. Meer informatie vind je op deze pagina’s: garagedeur bestickeren en keukenkast stickers. Met een fotosticker kun je alle kanten op en maak je eenvoudig een blikvanger van ieder saai oppervlak. Fleur bijvoorbeeld de mancave op met een Heineken koelkast sticker of versier de koelkast met een foto van jouw favoriete eten.

Heb je nog vragen of onduidelijkheden over dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit doe je al via de mail of telefonisch. Als alles duidelijk is, kun je jouw koelkast stickers vandaag nog ontwerpen en bestellen!