• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Verstuurd binnen 4 werkdagen

Een moment geduld aub..

Koelkast opknappen met bestickering

Een koelkast is een must in elke keuken. Je maakt er gewoonweg elke dag gebruik van. Maar heel mooi zijn ze vaak niet. Met een sticker van Pimpjedeur kun jij jouw koelkast gemakkelijk opknappen. Door je koelkastdeur te versieren met een prachtige deursticker wordt je koelkast een echte aanwinst voor je keuken, in plaats van een noodzakelijk maar lelijk apparaat. Je kunt zelf bepalen welke afbeelding je op je koelkast sticker laat afdrukken!

Koelkast stickers en meer

Bij Pimpjedeur vind je niet alleen deurstickers maar ook heel veel andere decoratieproducten. De koelkast sticker is hier één van. Naast de koelkast kunnen onze stickers ook gebruikt worden op bijvoorbeeld garagedeuren en kastdeuren. Elke saaie deur kan opgevrolijkt worden met deze leuke stickers! Je kunt je eigen sticker naar keuze ontwerpen met een zelfgenomen foto. Een vakantiefoto of familiefoto bijvoorbeeld. Een foto van je huisdier is daarnaast ook erg leuk om een deur mee op te knappen. Verder vind je op onze website een grote collectie afbeeldingen die ook zeer geschikt zijn op een deursticker. De foto’s in ons assortiment zijn van zeer hoge kwaliteit.

Specificaties deurstickers

De stickers van Pimpjedeur worden gemaakt van zelfklevend folie. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan te brengen op het gewenste oppervlak en kunnen ze geherpositioneerd worden. Bij het verwijderen van de sticker wordt de ondergrond niet beschadigd. De stickers zijn vooral geschikt voor op een vlakke ondergrond en kunnen ook buiten gebruikt worden. Een ander voordeel van de deursticker is dat ‘ie gemakkelijk schoon te maken is met een doek en een sopje. De print zal hierdoor niet beschadigen. De maximale breedte van een deursticker is 137 cm. Wanneer je je bestelling geplaatst hebt wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Met de sticker maak je van elk saaie oppervlak een echte aanwinst voor je interieur. Bij Pimpjedeur weet je zeker dat je wanddecoratie van de beste materialen wordt gemaakt en dus lang meegaat. Zo kun je elke dag opnieuw genieten van je favoriete foto op sticker.

Bestel jouw koelkast sticker vandaag nog bij Pimpjedeur.nl!

Direct bestellen