• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Koelkaststicker
40% Korting
Al vanaf € 29,97
Koelkaststicker
40% Korting
Al vanaf € 29,97
Onze voordelen
  • 24-uurs levering mogelijk
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Laat geen lijmresten achter!
  • Gemakkelijk aan te brengen
Bestel nu je koelkaststicker met 40% korting

Koelkast sticker

Een koelkast is een must in elke keuken. Je maakt er gewoonweg elke dag gebruik van. Maar heel mooi zijn ze vaak niet. Pimp je koelkast eenvoudig en origineel met een sticker van Pimpjedeur. Door je koelkastdeur te versieren met een prachtige deursticker wordt je koelkast een echte aanwinst voor je keuken, in plaats van een noodzakelijk maar lelijk apparaat. Je kunt zelf bepalen welke afbeelding je op je koelkast sticker laat afdrukken!

Een koelkast sticker en meer

Bij Pimpjedeur vind je niet alleen een sticker koelkast, maar ook heel veel andere decoratieproducten. De koelkast sticker is hier één van. Naast de stickers voor koelkast kunnen onze stickers ook gebruikt worden op bijvoorbeeld garagedeuren en kastdeuren. Elke saaie deur kan opgevrolijkt worden met deze leuke stickers! Je kunt je eigen sticker naar keuze ontwerpen met een zelfgenomen foto. Een vakantiefoto of familiefoto bijvoorbeeld. Een foto van je huisdier is daarnaast ook erg leuk om een deur mee op te knappen. Verder vind je op onze website een grote collectie afbeeldingen die ook zeer geschikt zijn als plakfolie koelkast. De foto’s in ons assortiment zijn van zeer hoge kwaliteit.

Sticker koelkast specificaties

Een sticker koelkast van Pimpjedeur worden gemaakt van zelfklevend folie. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan te brengen op het gewenste oppervlak en kunnen ze geherpositioneerd worden. Bij het verwijderen van de stickers voor koelkast wordt de ondergrond niet beschadigd. De stickers zijn vooral geschikt voor op een vlakke ondergrond en kunnen ook buiten gebruikt worden. Een ander voordeel van de plakfolie koelkast is dat ‘ie gemakkelijk schoon te maken is met een doek en een sopje. De print zal hierdoor niet beschadigen. De maximale breedte van een deursticker is 137 cm. Wanneer je je bestelling geplaatst hebt wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Met de stickers voor koelkast maak je van elk saaie oppervlak een echte aanwinst voor je interieur. Bij Pimpjedeur weet je zeker dat je wanddecoratie van de beste materialen wordt gemaakt en dus lang meegaat. Zo kun je elke dag opnieuw genieten van je favoriete sticker koelkast.

Bestel jouw koelkast sticker vandaag nog bij Pimpjedeur.nl!

Direct bestellen