• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Verstuurd binnen 4 werkdagen

Een moment geduld aub..

Kast stickers

Onze deurposters kunnen uitstekend worden gebruikt als kast stickers. De stickers zijn geschikt voor een vlakke ondergrond. Als jouw kast daaraan voldoet, kan een deurposter van PimpJeDeur er prima op worden geplakt. Kies een prachtige foto uit onze collectie, of laat je eigen favoriete foto afdrukken op een deurposter. De mogelijkheden zijn eindeloos, bestel daarom snel kast stickers op PimpJeDeur.nl!

De mogelijkheden van kast stickers

Wil jij ook zo graag je saaie kasten en deuren opvrolijken? Dat kan makkelijk met de deurenposters van PimpJeDeur. Zoals onze naam al zegt, zijn wij hierin gespecialiseerd. Je kunt dit product op deuren, koelkasten en dus ook kasten plakken. Er moet dan wel een vlakke ondergrond zijn voor de poster. Hiermee kun je de kast pimpen. Bepaal zelf de afmetingen die bij jou kast passen. Wij garanderen dat de deurstickers of kast stickers van een hoge kwaliteit zijn. Wat dacht je van twee kaststickers? Op elke deur één? Zo zijn er nog meer variaties te bedenken. Je kunt namelijk zelf je eigen foto uploaden of een afbeelding uit onze collectie kiezen. Als je je eigen foto kiest, kun je deze ook nog eens bewerken met een fotobewerking. Zo kun je gratis tekst toevoegen aan de foto in de besteltool. Hiermee kun je de foto toelichten, of aangeven wat er in de kast zit. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn op een werkplek, door een kaststicker met tekst te plakken op een kast met materialen of mappen.

Kast stickers bestellen en ophangen

Nadat je een foto hebt uitgekozen, van jezelf of van ons, kan je aan de slag gaan met de bestelling. Na een eventuele fotobewerking kun je het formaat kiezen dat past bij jouw kast. Na bestelling wordt het product al binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Het opplak proces is simpel. De deur sticker heeft een zelfklevende folie met een kenmerkende lijmlaag, met noppenstructuur. Als je de sticker hebt gepositioneerd, kun je de folie aan de achter verwijderen. Begin aan de bovenkant met aanduwen en werk naar beneden. Als het goed is hangt de poster nu juist. Als dat niet zo is, maakt het niet zoveel uit. Je kunt namelijk best de deurposter er weer afhalen en opnieuw plakken, tot hij helemaal naar wens hangt.

Bestel vandaag nog kast stickers op PimpJeDeur.nl en vrolijk jouw kast op!

Direct bestellen