• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Deurposter
70% Korting
Al vanaf € 26,98
Deurposter
70% Korting
Al vanaf € 26,98
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, binnen 3 werkdagen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • UV- en waterbestendige print
  • Opnieuw te gebruiken
Bestel nu je kast sticker met 70% korting

Kast stickers

Onze deurposters kunnen uitstekend worden gebruikt als kaststickers. De stickers kast zijn geschikt voor een vlakke ondergrond. Als jouw kast daaraan voldoet, kan een kaststicker van PimpJeDeur er prima op worden geplakt. Kies een prachtige foto uit onze collectie, of laat je eigen favoriete foto afdrukken op een deurposter. De mogelijkheden qua stickers voor kasten zijn eindeloos, bestel daarom snel een kastdeur sticker op PimpJeDeur.nl en begin met jouw kledingkast pimpen!

Stickers om je kast mee te pimpen

Ben jij nou op zoek naar een originele manier om van de saaie kastdeuren af te komen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou! Fleur met onze stickers kastdeuren op! Hiermee kan je allerlei kastdeuren pimpen! Stickers voor kastdeuren, je inbouwkast pimpen of je schuifdeurkast pimpen, bedenk het maar! Zorg voor een gezellige sfeer met de sticker kastdeur en fleur jouw interieur op met een originele en tevens betekenisvolle sticker.

De mogelijkheden van de kastdeur sticker

Wil jij ook zo graag je saaie kasten en deuren opvrolijken? Pimp je kast makkelijk met de deurenposters of de nieuwste kastdeur stickers van PimpJeDeur. Zoals onze naam al zegt, zijn wij hierin gespecialiseerd. Je kunt dit product op deuren, koelkasten en dus ook kasten plakken. Er moet dan wel een vlakke ondergrond zijn voor de poster. Hiermee kun je de kast oppimpen. Bepaal zelf de afmetingen die bij jou kast passen. Wij garanderen dat de deurstickers of kast stickers van een hoge kwaliteit zijn. Wat dacht je van twee kaststickers? Op elke deur één? Zo zijn er nog meer variaties te bedenken. Je kunt namelijk zelf je eigen foto uploaden of een afbeelding uit onze collectie kiezen. Als je je eigen foto kiest, kun je deze ook nog eens bewerken met een fotobewerking. Zo kun je gratis tekst toevoegen aan de kastdeur stickers in de besteltool. Hiermee kun je de foto toelichten, of aangeven met de sticker kast wat er in de kast zit. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn op een werkplek, door een kaststicker met tekst te plakken op een kast met materialen of mappen.

Kast stickers bestellen en ophangen

Nadat je een foto voor de stickers kast hebt uitgekozen, van jezelf of van ons, kan je aan de slag gaan met de bestelling. Na een eventuele fotobewerking kun je het formaat kiezen dat past bij jouw kast. Na bestelling wordt het product al binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Het opplak proces is simpel. De kast sticker heeft een zelfklevende folie met een kenmerkende lijmlaag, met noppenstructuur. Als je de sticker hebt gepositioneerd, kun je de folie aan de achterkant verwijderen. Begin aan de bovenkant met aanduwen en werk naar beneden. Als het goed is hangt de poster nu juist. Als dat niet zo is, maakt het niet zoveel uit. Je kunt namelijk best de deurposter er weer afhalen en opnieuw plakken, tot hij helemaal naar wens hangt. Een kastdeur pimpen doe je gemakkelijk met een beetje hulp van PimpJeDeur!

Waar wacht je nog op? Onze kledingkast stickers zijn extra scherp geprijsd voor jou! Je kan hem bestellen als cadeau voor een verjaardag van jouw vrienden, familie of een collega. Hij is ontzettend makkelijk te bestellen en te plaatsen op een kast naar keuze. Zet je een foto van jouw persoonlijke voorbeeld op een kast in jouw slaapkamer? Of ga je voor een foto van een imponerend gebouw in de woonkamer? Een prachtige sticker voor kast is in elk interieur op zijn plaats, daar hoef je niet over in te zitten. Een sticker kastdeur kan overal in huis geplaatst worden en door de hoge kwaliteit hoef je hem niet te vervangen na een kleine periode. Ideaal! Bestel vandaag nog een kast sticker op PimpJeDeur.nl en begin gelijk met jouw kast bestickeren.