• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Deursticker tekst

Een deursticker tekst biedt vele mogelijkheden. Je kunt zelf tijdens het bestellen tekst toevoegen aan je foto. Dit is helemaal gratis. Hiermee kun je bijvoorbeeld de foto toelichten of laten zien naar wat voor ruimte achter de deur zit. Je kunt in de besteltool spelen met de verschillende lettertypes, de lettergrootte en de kleur van de tekst. Zo kom je zelf tot een geweldige deurposter met tekst. Laat ook een tekst pimpen en maak de poster nog mooier!

Waarom een deurposter met tekst pimpen?

Tekst op deurposter kan gebruikt worden op vele manieren. Je kunt dit thuis gebruiken. Als je bijvoorbeeld graag een deursticker tekst wilt op de toiletdeur, kan je daar ook het woord ‘toilet’ bij zetten, zodat gasten weten waar het toilet is. Ook kun je tekst toevoegen als je bijvoorbeeld een oudere foto gebruikt om op een poster af te drukken. Dan kun je namen toevoegen van de personen die op de foto staan of de datum erbij zetten. Wat ook kan is het zakelijke gebruik van een deurposter met tekst. Een deursticker tekst kun je gebruiken om je werkplek of kantoor op te fleuren. Vaak zie je op de werkplek deuren met tekst erbij, die je kunnen leiden naar het toilet, de vergaderzaal of het magazijn. Door tekst toe te voegen op een deurposter kun je tegelijkertijd de werkplek decoreren en mensen navigeren. En zo kun jij vast nog veel meer bestemmingen en doelen vinden voor het toevoegen van tekst. En het mooiste van alles is, een deurposter met tekst pimpen, is helemaal gratis.

Deursticker tekst ontwerpen en bestellen

Een deurposter bestellen is enorm eenvoudig. Voor het bestellen van een deursticker met tekst kun je zelf een foto uploaden in de besteltool. Nadat je dit hebt gedaan, krijg je direct de mogelijkheid voor het tekst pimpen. Je kunt het lettertype, de grootte van de letters en ook de kleur veranderen. Ook kun je de foto in stap 2 omzetten naar zwart-wit of sepia. Je krijgt dus veel mogelijkheden tot personalisatie. Als je klaar bent is het tijd om te bestellen. Na bestelling wordt jouw product al binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd. Je kunt de poster gemakkelijk opplakken en eraf halen, zonder dat je deur of de deurposter beschadigt.

Bestel snel een gepersonaliseerde deurposter met tekst op PimpJeDeur.nl!

Direct bestellen