• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Deurposter
70% Korting
Al vanaf € 26,98
Deurposter
70% Korting
Al vanaf € 26,98
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, binnen 3 werkdagen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • UV- en waterbestendige print
  • Opnieuw te gebruiken
Bestel nu je deursticker met 70% korting

Garagedeur bestickeren

Bij PimpJeDeur.nl kun je er nu ook voor kiezen om jouw garagedeur te bestickeren. Dit kun je simpel doen met een deur sticker naar keuze. Een garagedeur met sticker is natuurlijk een stuk leuker dan een kale garagedeur. Je kunt een foto naar keuze af laten drukken als garagedeur sticker, maar ook een afbeelding uit onze vaste collectie kiezen. Kies jouw favoriet en wij doen de rest! Bekijk snel de mogelijkheden en ga ook jouw garagedeur bestickeren!

Je garagedeur met persoonlijke sticker

Garagedeuren hebben van zichzelf vaak een saaie, effen kleur. Dit is jammer, want je kunt er namelijk zoveel leuks mee doen! Soms beschilderen mensen hun garagedeur, maar een sticker is een heel handig alternatief voor het verven van je garagedeur. Het enige wat jij dan hoeft te doen, is jouw favoriete foto voor op de garagedeur te kiezen en het gewenste formaat door te geven. Hier kun je alle kanten mee op. Je kunt een mooie natuurfoto, dierenfoto of vakantie foto afdrukken voor op je garagedeur. Een andere handige optie is om bedrijfsinformatie af te laten drukken op de sticker. Wanneer je een eigen bedrijf hebt, is dit een leuke manier om reclame te maken. Heb je zelf geen leuke foto voor op een deurposter? Dan kun je ook een kant-en-klare afbeelding uit ons assortiment kiezen zodat we jouw garagedeur opknappen! Met deze stickers hoef je niet meer jouw garagedeur te verven, de foto geeft een veel mooier effect.

Maar als je wel je eigen foto op de garagedeur wilt laten zetten dan kan dit snel en simpel via de besteltool van onze website. Hiermee krijg je de optie om je hoogsteigen foto’s of ontwerpen te laten printen op jouw garagedeur. Dit kan ideaal zijn voor ondernemers als die hun afbeelding op garagedeur willen laten zetten. Maar hoe werkt dit? Als eerste moet je zorgen dat je jouw logo of foto hebt opgeslagen op jouw PC. Het is dan handig om het een herkenbare naam te geven, of op een logische plaats op te slaan zodat je niet de verkeerde items uploadt. In onze besteltool selecteer je de juiste foto en je krijg het gelijk te zien. Je kunt de juiste formaten controleren in de balk aan de zijkant. Wij bieden ook de optie om met één van onze eigen lettertypen nog een leuke tekst toe te voegen aan de garagedeur sticker, bijvoorbeeld de bedrijfsnaam of motto. In de tweede stap van de bestelling krijg je de keuze uit meerdere extra opties. Je kunt er een rakel bij bestellen, deze zorgt dat er geen beschadigingen aan muren komt en dat er geen bubbels in jouw sticker garagepoort komt. Met de rakel veeg je alle lucht onder de sticker vandaan voor een mooi glad resultaat. Als jouw garagedeur een ietwat ander formaat heeft dan wat wij bieden dan kun je ook een stanleymes bestellen om het bij te snijden. Als laatste optie kun je kiezen om gebruik te maken van onze fotocontrole. Dit is onze service die meekijkt met jouw foto en bepaalt of deze geschikt is om als afbeelding op garagedeur te laten zetten. Ideaal voor als je niet precies alle specificaties kent van jouw logo of foto. Op deze manier kun je de garagedeur wrappen zonder zorgen!

Waarom een deursticker van PimpJeDeur.nl?

Wanneer je een deursticker wilt bestellen voor in huis, maar ook voor buitenshuis, ben je bij PimpJeDeur.nl aan het goede adres. Wij printen namelijk jouw foto op kwalitatief posterpapier. Deze deursticker is zelfklevend en gemakkelijk te bevestigen. Onze deurposters kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zijn schoon te maken met een doek en een sopje. Daarnaast kun je de poster ook weer gemakkelijk van je garagedeur halen, zonder dat de deur beschadigd raakt. Wanneer je jouw deurposter hebt uitgezocht, kun je jouw bestelling plaatsen. Wanneer je je bestelling hebt afgerond, gaan wij jouw persoonlijke deursticker maken en vervolgens wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Naast garagedeuren, kun je ook gewone deuren, koelkast deuren, deuren van keukenkastjes en andere soorten kastjes bestickeren met een deurposter naar keuze. Je zou zelfs een 3d garagedeur sticker kunnen kiezen.

Ontdek de verschillende opties en bestel snel een garagedeur sticker!