• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Verstuurd binnen 4 werkdagen

Een moment geduld aub..

Offerte aanvragen

Voor het bestellen van grote aantallen deurposter, kun je bij ons een offerte aanvragen. Een deursticker staat namelijk niet alleen mooi in je eigen huis, maar kan ook de werkplek decoreren. Ook als wederverkoper kun je een offerte aanvragen. Je kunt het formulier invullen en de zakelijke opties bekijken. Het kan zijn dat je veel deurposters wilt, maar ook andere fotoproducten kunnen wij op grote schaal aanbieden. Wij behandelen de aanvraag zo snel mogelijk en komen met een prijsvoorstel.


Offerte aanvragen

Ik wil een offerte aanvragen en ontvang graag binnen 4 uur (op werkdagen) een prijsvoorstel. Nog sneller een reactie nodig? Bel ons op 085 - 401 33 35.


Aanvraag specificeren, geef hieronder aan waarvoor je een offerte wilt ontvangen. Geef duidelijk jouw gewenste formaten en aantallen op.


Bedankt voor het invullen van het formulier. Klik hieronder op Versturen om het offerteformulier te versturen. Jouw aanvraag zal in de meeste gevallen binnen 4 uur (werkdag) worden behandeld.

Je aanvraag wordt verwerkt.

 

Zakelijke deurposters

De deurposters van PimpJeDeur.nl zijn niet alleen te gebruiken om je eigen huis aan te kleden, maar ook om de werkplek te decoreren. Dit zorgt voor een opfleuring van het kantoor en de gangen. Je kunt door deurposters met tekst de werkplek decoreren, maar ook informatie geven over de ruimte achter de deuren. Ook als relatiegeschenk kan een deurposter van pas komen, bijvoorbeeld als gift aan een ander bedrijf. Of een cadeaubon van PimpJeDeur in het kerstpakket van je medewerkers. Je kunt ook best je logo op een deurposter laten afdrukken, en eventueel je slogan door tekst toe te voegen.

Zakelijke fotocadeaus

Naast deurposters zijn wij ook gespecialiseerd in andere fotoproducten. Voorbeelden hiervan zijn de wanddecoraties foto op canvas, hout, aluminium en de fotocadeaus foto op mok, muismat en onderzetters. Deze producten kun je ook zakelijk gebruiken, zoals bij vakbeurzen, relatiedagen en bedrijfspresentaties. Daarnaast zijn ze ook uitstekend te gebruiken op de werkplek, als decoratie of als praktische producten. Zo kun je een logo op canvas aan de muur hangen of je logo afdrukken op een mok voor in de pauze.

Procedure offerte aanvragen

Je kunt een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. Nadat jij een aanvraag hebt gedaan, zullen wij er zo snel mogelijk naar kijken. Wij komen dan met een prijsvoorstel. Je kunt contact opnemen met onze sales afdeling voor eventuele vragen of opmerkingen. Wij horen graag van je hoeveel producten en in welk formaat je nodig hebt. Als er een akkoord is bereikt, gaan wij voor je aan de slag. Er zijn genoeg redenen te bedenken om de producten van PimpJeDeur.nl zakelijk te gebruiken.

Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan!

Direct bestellen