• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Wanddecoratie

Wanddecoratie

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het maken van deurstickers en deurposters, maar ook in wanddecoratie. Dit zijn producten die met jouw eigen foto worden bedrukt en je aan de muur kunt hangen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een foto op hout, foto op canvas of een foto op aluminium. Deze producten zijn verkrijgbaar voor een lage prijs en hebben een hoge kwaliteit. Bestel dus snel een wanddecoratie product op PimpJeDeur.nl!

Wanddecoratie van PimpJeDeur aan de muur

Deze decoraties worden bedrukt met jouw eigen foto. Dit betekent dat jij een enorme inbreng hebt in de productie van een vorm van wanddecoratie. Met jouw favoriete foto aan de muur kun je nog eens terugdenken aan een mooie herinnering, zoals een vakantie of uitje. Een familiefoto of foto van je kinderen kan natuurlijk ook mooie herinneringen doen aanwakkeren. Jij kunt zelf kiezen op welk materiaal je de foto wilt afdrukken. Dit kan een foto op hout, foto op canvas, foto op aluminium, fotoposter, tuinposter, foto op forex of een foto op plexiglas, wandkleed of textielposter zijn. Zo heb je dus genoeg keuzemogelijkheden, zowel voor een foto binnen of buiten aan de wand. Een tuinposter is speciaal gemaakt om buiten op te hangen, en is ook te gebruiken als spandoek, gevelreclame of dranghekdoek. Op alle materialen krijgt jouw foto de kwaliteit en het podium dat het verdient. Daarnaast zijn deze producten goedkoop te verkrijgen op onze site.

Wanddecoratie in huis halen

Er zijn veel voordelen verbonden met het bestellen van muurdecoratie op PimpJeDeur.nl. Allereerst heb je veel mogelijkheden om de producten uit het brede assortiment te personaliseren, niet alleen met je eigen foto, maar ook door bijvoorbeeld het formaat uit te zoeken. Ten tweede is de kwaliteit van de producten erg hoog, jouw foto krijgt gegarandeerd een scherpe afdruk. Daarnaast is een vorm van muurdecoratie van ons zeer voordelig te verkrijgen. Als laatste komt de uitstekende service. De meeste producten die hierboven werden genoemd worden binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd. Zo heb je dus voordelig, makkelijk en snel een wanddecoratie van PimpJeDeur in huis.

Bestel daarom vandaag nog een wanddecoratie voordelig en snel op PimpJeDeur.nl!