• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Fotobewerkingen

Bij PimpJeDeur.nl heb je de mogelijkheid om je foto nóg mooier te maken met onze fotobewerkingen. Wij bieden een aantal fotobewerkingen aan tegen een kleine meerprijs, maar er zijn ook genoeg fotobewerkingen die je geheel gratis kunt uitvoeren. In onze nieuwe besteltool zie je bovendien meteen het resultaat van een bewerking en kun je het dus ook altijd nog annuleren als je toch niet tevreden bent. Probeer het zelf uit en upload snel je favoriete foto. Aan de slag en pimp je foto!

Foto omzetten in zwart-wit of sepia

De meeste foto’s worden afgedrukt in kleur. Het is echter ook heel mooi om je foto af te drukken in het zwart-wit of sepia. De zwart-wit kleur geeft je foto een bijzondere en moderne uitstraling en zorgt ervoor dat je foto goed past bij al je andere woondecoraties. Een sepia kleurtje geeft juist een vintage gevoel aan je foto. Bij PimpJeDeur.nl zet je foto om in het zwart-wit of sepia. Deze opties kun je aanvinken in stap 2 van het bestelproces. Bestellen maar!

Tekst toevoegen

Een andere fotobewerking is het toevoegen van tekst aan je foto. Deze fotobewerking is helemaal gratis! Het is ontzettend leuk om bijvoorbeeld een datum, namen of een voor dat moment kenmerkende uitspraak toe te voegen aan je afbeelding. In onze besteltool voeg je je gewenste tekst toe in verschillende lettergroottes, fonts en kleuren. Zo maak je je foto nóg persoonlijker.

Panorama foto

Misschien mag dit niet echt een fotobewerking genoemd worden, maar we zetten hem toch tussen het rijtje. Bij PimpJeDeur.nl kun je namelijk ook je favoriete panoramafoto af laten drukken op onze materialen. Wij hebben veel formaten in het assortiment die geschikt zijn voor het afdrukken van een panoramafoto. Zolang je een formaat kiest, die qua breedte groter is dan de lengte, zit je al goed! Ook deze fotobewerkingen brengt geen extra kosten met zich mee.

Meerluik

Misschien ben je al wel bekend met het fenomeen “meerluik”. Bij een meerluik wordt je foto verdeeld over meerdere panelen. Dit geeft een erg speels effect en is een echte eyecatcher aan de muur. Een meerluik kost slechts €10,- extra en is ontzettend gemakkelijk te bestellen. Je hoeft alleen deze fotobewerking aan te vinken en aan te geven over hoeveel panelen je je foto wilt verdelen. Klaar!

Fotocollage

Eén van de meest gekozen fotobewerkingen, tijdens het pimp mijn foto proces, is toch wel de fotocollage. Wanneer je niet kunt kiezen tussen al je favoriete foto’s is een fotocollage de uitkomst. In een fotocollage kun je namelijk meerdere foto’s tegelijk af laten drukken. Op die manier heb je alle mooie plaatjes bij elkaar. Onze vormgevers maken voor het bedrag van €15,- een prachtig ontwerp voor je. Wanneer je niet tevreden bent, passen ze het ontwerp tot twee keer voor je aan. Pas na jouw akkoord drukken wij je foto af.

Direct bestellen