• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Deurstickers vergelijken

 

Een deursticker kan een ideale versiering zijn voor bijvoorbeeld de wc, de deursticker gamma kan helaas niet in deze behoefte voorzien deze sticker is bijvoorbeeld moeilijk te verwijderen en daarom niet geschikt als decoratie. Onze deurstickers zijn makkelijk op te plakken en net zo gemakkelijk weer te verwijderen. Daarnaast biedt de deursticker gamma slechts vier varianten. Wij bieden een scala aan deurstickers aan met vele verschillende afbeeldingen, hierdoor kun jij altijd de deursticker kiezen die bij jou past. Een deurposter bestellen kan daarnaast gemakkelijk en goedkoop bij PimpJeDeur.nl!

 

Deursticker lidl

 

Naast dat de deursticker gamma niet de optimale keuze is, zijn de deurstickers lidl niet veel beter. Deze mag dan wel goedkoop zijn, maar hiervoor geldt dat goedkoop duurkoop is. De kwaliteit is namelijk niet bepaald hoog. Wij garanderen de beste prijs-kwaliteits verhouding voor onze deurstickers. Daarnaast hebben wij, zoals eerder ook aangegeven, vele verschillende afbeeldingen op deursticker. Deze variëren van bloemen tot aan dieren, dit maakt dat onze deurstickers vrijwel op elke deur tot hun recht komen. Doordat de deurposter zowel UV als ook waterbestendig is, kun je de deurposter makkelijk schoonmaken. Dit kan dus ideaal zijn als je kleine kinderen hebt. De afmetingen van onze deurstickers bedragen 93cm breed en 215cm hoog.

 

Deursticker gamma

 

Zo als eerder besproken is kan de deursticker gamma niet op tegen onze deurstickers. Deze zijn niet alleen beperkt tot een klein formaat, maar ook de kwaliteit laat te wensen over. Bij ons profiteer je bovendien ook nog eens van hoge kortingen. Heb jij nog een deur die wel een make-over kan gebruiken, dan is een deurposter wellicht hetgeen waar jij naar op zoek bent. Een deurposter is niet alleen goedkoop, kwalitatief hoog maar ook nog eens makkelijk te bestellen. Met behulp van onze besteltool is dit namelijk zo geklaard, kies simpelweg de deurposter die jij wilt en druk op bestellen. Jouw deurposter zal dan binnen vijf werkdagen verzonden worden, wil je deze sneller ontvangen dan kun je kiezen voor de spoedoptie dan ontvang je hem al binnen drie werkdagen.

 

Twijfel daarom niet langer en bestel jouw deurposter vandaag nog bij PimpJeDeur.nl!