• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Hoe werkt het?

1. Ga naar de website
Hier vind je alle info en de mooiste afbeeldingen voor op jouw deur.

2. Upload jouw foto
Upload een eigen foto en pimp je deur helemaal persoonlijk. Ontwerp een eigen stijl met de mooiste effecten. Heb je geen eigen foto die je als deurposter wilt? Neem dan een kijkje tussen al onze deurposters.

3. Plaats je bestelling
Kies de mooiste afbeelding, bepaal de grootte en bestel direct. Bekijk hier de prijzen van onze deurposters.

4. Goede bezorging
Onze deurposters worden stevig verpakt en vervoerd door onze transport partner DHL. Bekijk hier de levertijden van onze deurposters.

Jouw deurposter of deursticker kiezen

Wanneer je jouw deur wilt decoreren is het van belang dat je de juiste deurposter of deursticker bestelt voor jouw type deur. Hieronder lees je de mogelijkheden.

Een deursticker voor op een vlakke deur

Wanneer je een vlakke deur hebt, krijg je het mooiste resultaat met de stickerfolie. Dit materiaal wordt geleverd met 1,5 cm extra aan de zijkanten, zodat het opplakken gemakkelijker gaat en dit er netjes uitziet. Hierbij kun je deze extra 1,5 centimeter om de deur heen vouwen en zie je geen randjes.

Een gelamineerde deurposter voor een deur met reliëf

Wanneer je een deur met reliëf hebt, zoals een paneeldeur, is een gelamineerde deurposter de beste optie. De deurposter is gemaakt van gelamineerd materiaal en gemaakt om met dubbelzijdig tape langs de randen op de deur te plakken. Deze deurposter is gemakkelijk te bevestigen en wordt op de gekozen maat naar jou opgestuurd. Je kunt ervoor kiezen de tape eerst op de deur te bevestigen. Het is dan makkelijk om de poster strak langs de randen te bevestigen. Vervolgens kun je van boven naar beneden werken.

Heb je nog vragen over het bestellen of bevestigen van een deurposter? Neem dan een kijkje tussen de meestgestelde vragen of neem contact met ons op!

Direct bestellen