• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Verstuurd binnen 4 werkdagen

Een moment geduld aub..

Foto’s uit de oude doos

Heb jij nog ergens foto’s uit de oude doos liggen en lijkt het je leuk om deze te vereeuwigen op één van onze materialen? Goed nieuws, want bij PimpJeDeur.nl kun je nu je oude foto’s, negatieven en dia’s af laten drukken. Zo blijven je foto’s met herinneringen aan vroeger voor altijd in je midden. Zoek ze dus snel van zolder, stof ze even af en stuur ze op naar PimpJeDeur!

Oude foto’s af laten drukken

Heb jij nog een mooie foto liggen, die je oma al met haar ouderwetse camera heeft gemaakt? Of heb je boven op de zolder van je vader enkele ouderwetse dia’s gevonden en lijkt het je een mooi idee om deze voor hem vast te leggen op canvas of één van onze andere materialen? Dat kan! Bij PimpJeDeur beschikken we nu over professionele scan-apparatuur, waarmee we gemakkelijk jouw oude (papieren) foto’s, dia’s en negatieven in kunnen scannen en af kunnen drukken. Doordat de scanner van hoge kwaliteit is, kunnen we je garanderen dat de kwaliteit van je foto’s uit de oude doos overeen zal komen met de uiteindelijke print op bijvoorbeeld canvas. Het inscannen van jouw foto kost niks extra’s en is gewoon bij de prijs van je fotoproduct inbegrepen.

Foto uit de oude doos bestellen?

Dat is heel gemakkelijk. Heb je een oude foto, negatief, dia of cd-rom en wil je deze afgedrukt zien op één van onze materialen? Neem dan contact met ons op via info@pimpjedeur.nl. We zullen de mogelijkheden met je doorspreken en jij kunt meteen je gewenste materiaal en formaat doorgeven. Vervolgens hoef je alleen je cd-rom, oude foto’s, negatieven of dia’s naar het onderstaande adres te sturen:

Pimpjedeur.nl
Jumaweg 4
9291 NA
Kollum

Wij zullen er dan voor zorgen dat je foto afgedrukt wordt. Binnen 48 uur wordt je fotoproduct verpakt en verzonden, wat betekent dat je je foto al binnen 5 werkdagen in huis kunt verwachten. Aarzel dus niet langer en bestel snel je foto’s uit de oude doos!

Direct bestellen