• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Fotobehang

Met fotobehang kun je je muur decoreren met een zelfgenomen foto! Hoe leuk is dat? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vakantiefoto. Met zo’n foto aan de muur krijgt je kamer de sfeer waarnaar je op zoek bent, en daarnaast wordt je elke dag herinnert aan een mooi moment uit je leven. Naast een eigen foto heb je de mogelijkheid om een foto uit onze collectie te kiezen. Deze foto’s van de hoogste kwaliteit zijn geschikt voor elke ruimte.

Fotobehang van Pimpjedeur

Bij het uitzoeken van het perfecte fotobehang heb je keuze uit twee verschillende soorten behang: vinyl of airtex. De verschillende tussen de twee soorten zijn als volgt:

  • Airtex: dit is een naadloos behang. Deze behangsoort scheurt niet, kreukt niet en is eenvoudig op te hangen. Daarnaast is airtex gemakkelijk te verwijderen, schoon te maken en is het herbruikbaar.
  • Vinyl: dit behang wordt aangebracht in banen van 80 cm. Het is gemakkelijk aan te brengen en vooral geschikt voor kleine ruimtes. Het behang is schoon te maken met een mild reinigingsmiddel en natte doek.

Wanneer je een eigen foto op het behang wilt laten afdrukken is het van belang dat deze foto van goede kwaliteit is. Onze collega’s zullen de door jou ingestuurde foto dan ook altijd controleren, om te zorgen dat de kwaliteit van het eindresultaat naar wens is. Voor het beste resultaat dient de originele foto minimaal 700 pixels te hebben. Een foto voor een behang van 2 bij 3 meter dient dus minimaal 1400x2100 pixels te zijn. De foto op behang wordt geprint met professionele printers en de beste inkten. Hierdoor blijft het behang met foto lang mooi. De muurdecoratie wordt al binnen 3 werkdagen verzonden!

Plakservice

Bij Pimpjedeur.nl bieden we een plakservice aan. Dit houdt in dat onze collega’s het behang bij jou thuis aan komen brengen. Op die manier hoef je zelf niet te klussen en weet je zeker dat het eindresultaat perfect zal zijn. De plakservice kost €50 euro per m² inc. btw. Wanneer je gebruikt wilt maken van de plakservice kun je dit aangeven tijdens het bestelproces. Een van onze collega’s zal vervolgens contact met je opnemen om het behangen in te plannen. Maak je droom muur werkelijkheid met het fotobehang van Pimpjedeur!

Direct bestellen