• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Eigen foto op deurposter

Naast foto’s uit onze grote beeldbank is het bij PimpJeDeur.nl uiteraard ook mogelijk je eigen foto op deurposter te laten drukken. Heb je dus nog een mooie foto liggen van je huisdier, van je kinderen, een mooie vakantie- of landschapsfoto? Aarzel dan niet langer en laat hem afdrukken op één van onze deurposters. De deurposters worden na bestelling al binnen 48 uur verstuurd, dus je kunt razendsnel van je deurposter met eigen foto genieten!

Deursticker bedrukken met persoonlijke foto

Een deursticker is een ontzettend leuke decoratie voor in huis. Doordat je de sticker op de deur plakt, houd je bovendien nog alle ruimte over op de muur om andere wanddecoratie op te hangen. Onze deurposters zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van een zelfklevende folie, die aan de achterkant beschikt over een lijmlaag met noppenstructuur. Hierdoor blijft de deurposter ontzettend goed plakken op iedere vlakke ondergrond. Deze lijmlaag met dotjes zorgt er bovendien ook voor dat de deursticker herpositioneerbaar is. Ben je dus niet helemaal tevreden over de positie van je sticker op de deur? Dan verwijder je hem gemakkelijk en plak je hem even gemakkelijk weer op de juiste plek terug. Onze deurposters zijn trouwens niet alleen geschikt voor op een deur, ze blijven ook heel goed zitten op de koelkast of op je kast. Zo kun je dus in principe je hele huis versieren met een deurposter! Maar, voordat je een deurposter kunt bestellen, moet je natuurlijk wel een leuke foto hebben om erop af te laten drukken. Bij PimpJeDeur.nl hebben we een ontzettend grote galerij met afbeeldingen, waaruit je tegen een kleine meerprijs je favoriet kunt kiezen en kunt laten afdrukken. Het is echter ook gewoon mogelijk zelf een foto te uploaden en af te laten drukken. Hierdoor wordt je deurposter nóg persoonlijker en unieker.

Sticker op deur met eigen foto bestellen

Een oude deur opvrolijken doe je snel en gemakkelijk met een deur sticker van PimpJeDeur.nl. Upload snel je eigen favoriete foto, kies het juiste formaat en bestellen maar. Wij verpakken en verzenden binnen 48 uur, wat betekent dat je je deurposter met eigen foto dus al binnen 3-5 werkdagen in huis hebt. De verzendkosten bedragen €5,95. Waar wacht je nog op?

Direct bestellen