• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Deuren

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Deuren

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze deurposter formaten:

Gebruik kortingscode DEUR70 en ontvang direct 70% KORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 70% KORTING

Je kunt je deuren nu ook bestickeren met deurposters van andere deuren. Het leuke hieraan is dat je andere mensen voor de gek kunt houden met jouw deurposter. Laat bijvoorbeeld jouw voordeur pimpen met een foto van een andere deur. Op deze pagina zie je welke deurposters van deuren wij in ons assortiment aanbieden. Selecteer de deursticker van jouw keuze en het gewenste formaat. Wij doen de rest! Bekijk snel de mogelijkheden en bestel jouw deurposter van deuren!

Een oude deur pimpen met een andere deur

In ons assortiment vind je een ruim aanbod met deurstickers in allerlei prints. Je hebt keuze uit deurstickers met bloemen, steden, voertuigen, dieren en nog veel andere afbeeldingen. Eén hiervan is de deurposter met de afbeelding van een deur erop. Wil je graag een oude deur pimpen? Dan kun je dit doen met een leuke deurposter met de afbeelding van een deur erop. In ons assortiment vind je posters van allerlei soorten deuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een print van een oude deur, een liftdeur, boekenkast, kluisdeur of een schuurdeur. Je kunt er alle kanten mee op! De deurposter kun je zowel binnen als buiten ophangen. Laat ook op een originele manier jouw deur pimpen!

Waarom een deurposter bestellen bij PimpJeDeur.nl?

Met één van de bovenstaande deurposters van een deur, zit je zeker goed. Wij voorzien je namelijk van een deurposter van de beste kwaliteit! De gekozen afbeelding wordt super scherp afgedrukt op het posterpapier. Daarnaast kun je de deurposter gemakkelijk bevestigen, want hij is zelfklevend. Dit doe je in de volgende stappen:

  1. kies je gewenste positie;
  2. verwijder de folie aan de achterkant van de poster;
  3. begin aan de bovenkant van de deur met plakken.

Lukt het opplakken van de sticker niet direct goed? Geen probleem! Je kunt de poster namelijk gemakkelijk herpositioneren. Onze posters zijn vooral geschikt voor vlakke ondergronden. Daarnaast kun je de deurposter gemakkelijk schoonmaken met een doek en sopje.

Je kunt niet alleen kiezen voor het voordeur pimpen, want naast posters voor op gewone deuren, kun je bij ons ook posters bestellen voor op deuren van koelkasten, keukenkastjes, garagedeuren en nog veel meer! Wanneer je hebt besteld, gaan wij jouw deursticker zo snel mogelijk afdrukken. Deze wordt dan binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. De verzendkosten van een deurposter bedragen €5,95.

Laat ook jouw oude deur pimpen en bestel nog vandaag jouw eigen deursticker!

Direct bestellen