• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Verstuurd binnen 4 werkdagen

Een moment geduld aub..

Deuren

Deuren

Je kunt je deuren nu ook bestickeren met deurposters van andere deuren. Het leuke hieraan is dat je andere mensen voor de gek kunt houden met jouw deurposter. Op deze pagina zie je welke deurposters van deuren wij in ons assortiment aanbieden. Selecteer de deursticker van jouw keuze en het gewenste formaat. Wij doen de rest! Bekijk snel de mogelijkheden en bestel jouw deurposter van deuren!

Jouw deur bestickeren met een andere deur

In ons assortiment vind je een ruim aanbod met deurstickers in allerlei prints. Je hebt keuze uit deurstickers met bloemen, steden, voertuigen, dieren en nog veel andere afbeeldingen. Eén hiervan is de deurposter met de afbeelding van een deur erop. Heb je een saaie deur en wil je deze graag op een originele manier pimpen? Dan kun je dit doen met een leuke deurposter met de afbeelding van een deur erop. In ons assortiment vind je posters van allerlei soorten deuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een print van een oude deur, een liftdeur, boekenkast, kluisdeur of een schuurdeur. Je kunt er alle kanten mee op! De deurposter kun je zowel binnen als buiten ophangen.

Waarom een deurposter bestellen bij PimpJeDeur.nl?

Met één van de bovenstaande deurposters van een deur, zit je zeker goed. Wij voorzien je namelijk van een deurposter van de beste kwaliteit! De gekozen afbeelding wordt super scherp afgedrukt op het posterpapier. Daarnaast kun je de deurposter gemakkelijk bevestigen, want hij is zelfklevend. Dit doe je in de volgende stappen:

  1. kies je gewenste positie;
  2. verwijder de folie aan de achterkant van de poster;
  3. begin aan de bovenkant van de deur met plakken.

Lukt het opplakken van de sticker niet direct goed? Geen probleem! Je kunt de poster namelijk gemakkelijk herpositioneren. Onze posters zijn vooral geschikt voor vlakke ondergronden. Daarnaast kun je de deurposter gemakkelijk schoonmaken met een doek en sopje.

Naast posters voor op gewone deuren, kun je bij ons ook posters bestellen voor op deuren van koelkasten, keukenkastjes, garagedeuren en nog veel meer! Wanneer je hebt besteld, gaan wij jouw deursticker zo snel mogelijk afdrukken. Deze wordt dan binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. De verzendkosten van een deurposter bedragen €5,95.

Bekijk snel onze deurposters van deuren en bestel jouw eigen!

Direct bestellen