• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
 • Verstuurd binnen 4 werkdagen

Een moment geduld aub..

Alle deurstickers

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Alle deurstickers

Breng gezelligheid naar je woning met de muurstickers van PimpJeDeur.nl! Deze muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen en worden door middel van een simpele plaklaag met nopjes aangebracht wat zorgt dat het makkelijk en glad in gebruik is. Je kunt jouw deuren beplakken met verschillende soorten muurstickers, van stoere voertuigen tot schattige dieren en nog veel meer. Je kunt de posters in de saaiste plekken op een deur plakken en de omgeving zal gelijk vrolijk worden van je grappige koeien deur of gelukkig worden van je prachtige strand deur, alles kan en alles mag!

De beste deurstickers bij PimpJeDeur.nl

Je kunt jouw deur beplakken met folie van diverse dingen, zoals bloemen & tuinen, steden en dieren en nog veel meer. Om alle specificaties eventjes op een rijtje te zetten van onze deurstickers:

 • het heeft een zelfklevende folie met de kenmerkende lijmlaag met dotjes, een soort van noppenstructuur
 • het is zeer gemakkelijk te plakken en het is herpositioneerbaar
 • het kan ook buiten gebruikt worden
 • het is geschikt voor een vlakke ondergrond
 • makkelijk schoon te maken met een doekje en sopje
 • het is ook gemakkelijk van de deuren te verwijderen en beschadigd de deuren niet
 • het is ook geschikt om op (koel)kasten te bevestigen
 • water en UV bestendig

Deursticker oude deur bestellen 

Naast de gewone deurstickers, bieden wij ook deurstickers oude deur aan. Wil je jouw deur die gave, vintage look geven. Dan maakt de deursticker oude deur dit helemaal af. Als dat toch niet jouw stijl is, dan kun je ook nog kiezen uit de vele andere gave ontwerpen die wij aanbieden. We leveren gegarandeerd de deursticker oude deur op maat en je kunt gemakkelijk de prijs van je deurposter uitrekenen tijdens het bestellen en je maten in te vullen. Dan word de prijs direct zichtbaar en heb jij een tot op 1 cm nauwkeurige poster.

De allerbeste kwaliteit deurstickers

Bij PimpJeDeur.nl willen wij de klant 100% tevreden maken, bij ons vind je daarom dus de hoogste kwaliteit foto’s en materiaal. We hebben vele verschillende categorieën ruimtes, bloemen en tuinen, kinderkamers, algemeen, steden, deuren, voertuigen, dieren, prints en outdoor. Wil jij graag de deur van je dochtertje pimpen met een schattige prinses uit de categorie ‘kinderkamers’ of wil jij je kantoordeur op werk opfleuren met de mooie tulpen uit de categorie ‘bloemen en tuinen’? Dat kan bij ons! Ook kun je de deuren beplakken met een eigen foto. Door een eigen foto te uploaden kun je de familie op de deur te plakken of jullie lieve, nieuwe hond Boef.

Bestel snel de mooiste deurstickers bij PimpJeDeur.nl

Direct bestellen