• Meer dan 100.000 deurposters geleverd
  • Korting tot 70%

Een moment geduld aub..

Zakelijk

De deurposters van PimpJeDeur zijn uitstekend zakelijk te gebruiken. Met een deurposter in jouw bedrijfspand zorg je voor een betere sfeer en uitstraling. Denk bijvoorbeeld daarbij aan deurstickers op WC’s, op deuren van kantoorruimtes, nooduitgangen of magazijnen. Je kunt ervoor kiezen om een afbeelding uit onze collectie te gebruiken voor een mooie uitstraling, of voor iets zakelijks te gaan in de vorm van je eigen ontwerp. Daarnaast kun je ook door ons een ontwerp laten maken of ons om advies vragen. Onze klantenservice en ontwerpers staan daarbij altijd voor jou klaar. Bestel daarom snel een zakelijke deurposter!

De opties voor een zakelijke deurposter

Er zijn veel redenen te bedenken om jouw werkplek en / of bedrijfspand op te fleuren. Dit doet vaak de uitstraling van het bedrijf ten goede. Ook is dit leuk voor zowel de medewerkers als bezoekers om even naar te kijken. Je kan dit op meerdere manieren doen. Een wanddecoratie of fotoproduct in de vensterbank wordt waarschijnlijk al veel gebruikt. Met een deurposter ben je een stuk unieker en origineler op dat gebied. Je kunt je eigen foto of een foto uit onze collectie gebruiken voor de uitstraling. Bij ons heb je de keuze uit veel verschillende afbeeldingen in veel verschillende categorieën, er zit dus altijd wel iets voor je bij. Wil je liever een deurposter gebruiken voor een bedrijfstechnische insteek? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt bijvoorbeeld tekst op een afbeelding plaatsen in de besteltool. Hiermee kun je een sticker op de WC-deur, magazijndeur, kantoorruimtes, vergaderruimtes of een andere ruimte plaatsen waarmee je aangeeft wat voor ruimte zich achter de deur bevindt. Je kunt hierbij natuurlijk ook je eigen ontwerp uploaden in de besteltool, of ons benaderen om een ontwerp voor je te maken.

Een zakelijke deurposter bestellen

Naast dat je vele opties hebt op PimpJeDeur.nl, profiteer je ook nog eens van de lage prijzen en de uitstekende service. Jouw zakelijke deurposter met foto wordt al binnen 3 tot 5 werkdagen na bestelling verstuurd. De verzendkosten hiervoor bedragen maar €5,95. Wil jij nou ook lege en saaie ruimtes in jouw bedrijf of winkel opvullen? Bestel dan vandaag nog een zakelijke deurposter goedkoop en snel op PimpJeDeur.nl!

Direct bestellen