Met PimpJedeur.nl kiest u voor kwaliteit deurstickers

 

PimpJedeur.nl, de beste kwaliteit!

 

Onze deurposters zijn met speciaal geprepareerde inkten gedrukt op hoogwaardig pvc. Dit zorgt er voor dat de posters lang meegaan en weer helemaal verwijderd kunnen worden. Ook zijn ze water- en uv bestendig. Dus zijn de posters ook uitermate geschikt in de buurt van kinderen. Een deurposter is aan de achterkant zelfklevend en gemakkelijk te bevestigen op allerlei soorten en maten deuren. Door de de structuur van op de achterkant kun je gemakkelijk oneffenheden wegdrukken tijdens of na het plakken. Voor het plakken van onze stickers hoef je geen ervaren klusser te zijn. Het is, vanwege het formaat van de deurposter, wel handig om het bevestigen ervan samen te doen. Onze deurposters worden na het afdrukken goed ingepakt en naar het door jou opgegeven adres gestuurd. 

Wij bij pimpjedeur.nl streven doorlopend naar de hoogst mogelijke kwaliteit en de beste klantenservice. Onze medewerkers beoordelen elke ingezonden foto binnen 24 uur op kwaliteit. Mocht dit niet akkoord zijn, dan nemen zij contact met je op. Ben je ondanks de fotocontrole niet helemaal tevreden over de geleverde deurposter, of heb je een tip? Laat het ons dan weten, zodat we samen een geschikte oplossing kunnen vinden.

De afdrukken die we met onze partner van www.canvascompany.nl maken zijn van de hoogste kwaliteit. De drukken van www.canvascompany.nl zijn dan ook als beste beoordeeld in een test door zoom.nl en de consumentenbond.

 

Foto op canvas getest door Zoom Foto op canvas getest door consumentenbond

Foto op canvas getest door Zoom.nl

 

Zoom.nl Digitale Fotografie & Video is hét fotografieblad van Nederland. Zoom.nl nam bij een aantal canvas-aanbieders de proef op de som. Hieronder leest u wat Zoom.nl van de kwaliteit van foto's op canvas van de CanvasCompany vindt.

 

"De foto op doek van CanvasCompany is van prima kwaliteit. Goed afgewerkt en strak gespannen op een stevig frame, maar vooral de afdrukkwaliteit viel in positieve zin op." en: "Hoewel de kleuren overeenkwamen met die van de bronfoto, kun je ook een ICC-kleurprofiel opvragen om helemaal zeker van een nauwkeurige kleurweergave te zijn."

Fotodoek getest door Consumentenbond

 

CanvasCompany is de enige partij die op de (volgens ons) 2 belangrijkste punten te weten

1. kwaliteit en
2. helderheid, contrast en scherpte goed uit de bus komt.

 

1. De kwaliteit van de fotodoeken verschilt enorm en dan bedoelen we vooral de kleuren. De rode roos die we door alle zestien aanbieders lieten afdrukken, werd soms oranje of zelfs neonroze. Maar weinig afdrukken leken op de foto die we opstuurden. We keken daarom vooral of de roos natuurlijk overkomt. De foto op canvas van deze roos, gaf bij CanvasCompany het beste eindresultaat.

 

2. Verder zijn bij een fotodoek ook helderheid, contrast en scherpte belangrijk. Een foto op canvas met een goed contrast bevat ook echt zwart. CanvasCompany doet dit prima.

 

Bron: Consumentenbond: Digitaalgids nummer 4 juli/augustus 2006